17. den – Přesun k Vladovi Napichovači

Dnešní den začal deštěm, který bohužel trval až do večeře. Náladu jsme si tím nenechali zkazit a dopoledne si pustili film a otevřeli hernu plnou deskovek.  Od starších dětí jsme zjistili, že chvilku po večerce Černá růže přepadla tábor a podařilo se jim získat jednu z karet od stroje času.

Rozhodli jsme se, že to tak nenecháme a vydali se na průzkum do jejich základny, kterou jsme objevili včera. Děti viděly předávku karty mezi agenty Černé růže, a tak jsme toho využily, zaútočily a vítězoslavně si odnášely kartu zpět do tábora.

Teď nám už nic nebránilo zahájit přípravu na přesun k Vladovi III. zvanému Napichovač.

Kromě poslechu informatoria, z kterého jsme se dozvěděli informace o době, abychom zapadli a nevzbuzovali pozornost, si kluci vyráběli dřevěné dýky a holky si vyšívaly šátky.

Po večeři jsme se rozhodli pro přesun, který pro jistotu probíhal mimo tábor. Cestou zpět do tábora jsme viděli agenta Černé růže, kterého jsme sledovali. Bylo pro nás překvapení, když zamířil přímo k samotnému Vladovi, který ho vítal jako svého známého.

Vlad nás také přivítal a pozval nás na oslavy, které se konaly k příležitosti jeho druhé vlády. Jako vzácní hosté se k nám později připojil i Matyáš Korvín se svou ženou a družinou. Oslavy se daly do plného proudu. Talíře plné ovoce nás velmi potěšily. K tomu jsme si zahráli různé hry. Během večerky si Vlad odvedl osm vybraných dětí, které jmenoval jako členy svého dračího řádu, jehož členem je i agent Černé růže.

Vše vypadá zamotaně, ale snad tomu během zítřka přijdeme na kloub a plány Černé růže odhalíme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..