Den 10. – Den v centru

Ráno a dopoledne bylo trochu deštivé, ale to nám nezabránilo tomu natáhnout holinky a pláštěnky a vyrazit na krátký závod, kde jsme si prověřili naše znalosti z přesunu. Dopoledne jsme ještě navštívili sprchy a užívali si volného času.

Během poledního klidu nás zaskočili agenti Černé růže, kteří přepadli náš tábor. Zareagovali jsme pohotově a rychle je dostali z tábora ven. Při tom se nám podařilo získat zprávu o plánovaném setkání Černé růže, a tak jsme začali přemýšlet, jak se tam dostat a získat nějaké informace o jejich dalších plánech.

Odpoledne se počasí umoudřilo, a tak jsme si šli do lesa zahrát týmovou hru “Včeličky”. Po návratu už bylo v táboře připravené vyhodnocení proběhlé expedice, kde děti získaly chutné odměny v podobě vybraných dobrot typických pro Jordánsko, ve kterém probíhal přesun.

Po vyhodnocení vyrazili starší děti na plánovaný sraz Černé růže, kde se dvě děti pokusily o infiltraci mezi jejich agenty v oblecích, které jsme získali z truhly na začátku tábora. Náš plán se nevydařil podle našich představ, a proto jsme byli rychle odhaleni. Naštěstí vše dopadlo dobře a podařilo se nám získat zpět jejich deník a další věci, které nám sebrali.

Večer nás už čekal zábavný program v podobě oslavy narozenin a svátků, kde nemohly chybět dobré narozeninové dorty pro celý tábor. Děti si mohly užít venkovní diskotéky, zahrát sporty proti vedoucím a navštívit oblíbený foto koutek.

Na dobrou noc jsme si pustili pohádku, kterou nám během nástupu přinesl veselý králíček. Pohádka byla o Plnovousovi a zahájila tak zítřejší den, na který se všichni moc těšíme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..