Den 4. – Incký dvanáctiboj

Náš druhý den v Říši Inků započal velkou společnou rozcvičkou pod vedením vojevůdce. Na nástupu nám dal Sapa Inka úkol, abychom se vydali na cestu po okolních vesnicích a pokusili se naverbovat co nejvíce vojáků, abychom posílili inckou armádu. Zároveň opět rozesmutněl Princeznu, když jí připomněl, že se brzy provdá do sousedního království pro udržení spojenectví. Rozdělili jsme se tedy do půl týmů a rovnou vyrazili na cestu do lesa. Tam jsme postupně společně plnili nejrůznější úkoly, jako šplh na laně, vis na stromě nebo překážkovou dráhu lesem. Čím lépe jsme úkoly splnili, tím více vojáků jsme pro Sapa Inku získali.

Při polední přestávce na oběd jsme využili příležitosti a zašli jsme opět do svatyně Behemota. Behemot nám sdělil, že nám rád pomůže, ale za předpokladu, že zachráníme princeznu Cusirimay ze spárů Čanků.  V tu stejnou chvíli Princezna Cusirimay zoufale utekla z Cusca před svým otcem.

Sapa Inka si ale nevšiml, že jeho dcera utekla, a tak dále probíhal program. Opět jsme se vydali do lesa a ke konci se skupince v čele s vojevůdcem podařilo princeznu osvobodit. Radostná novina se donesla i k samotnému Sapa Inkovi a ten nakonec svolil k sňatku princezny a vojevůdce.

Po večeři jsme se snažili dostat znovu do svatyně Behemota, ale nepodařilo se nám tábor opustit kvůli vojákům, kteří střežili brány. Následoval tedy večerní program, během kterého jsme si zahráli týmovou hru lamí oháňka a tvořili společný výtvarný projekt pro boha Intiho. Po tomto programu jsme si již jen vyčistili zuby a šli spát.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..