9. den – Koupaliště

koupakDnešní ráno nám přineslo pěkné počasí a tak jsme mohli vyrazit na koupaliště. Po snídani jsme si do baťůžků nastrkali plavky, ručníky a další nezbytné věci pro koupání. Kolem desáté jsme opustili tábor, nejmladší a mladší vyrazili do Mašůvek, starší jeli autobusem do Znojma. Cestu do Mašůvek jsme statečně zvládli a pak jsme si mohli užít zaslouženého odpočinku u vody, dětského hřiště a stánku se sladkostmi. Pak jsme si zahráli několik her, slunili se, dali si obídek a po dalším koupání vyrazili zpátky do tábora, tentokrát autobusem.

Mezitím starší z nás dorazili do Znojma a do aquaparku. Tam jsme si trochu odpočali a pak se vrhli do vody, tobogánů, na skokanské můstky a na chvíli i na plážový volejbal. Po obědě jsme se ještě slunili, koupali a nakonec jsme stihli i plaveckou štafetu. Odpoledne jsme ještě vyrazili na nákup pamlsků do blízkého hypermarketu a hurá nazpátek do tábora.

Po návratu jsme si dali večeři a pozorovali, jak se u altánku objevují balónky, talířky a malé lžičky. A na nástupu se odhalilo proč – všichni, kdo měli nebo budou mít během tábora narozeniny nebo svátek, dostali dáreček a kus dortu. Všichni ostatní ale samozřejmě neodešli s prázdnou, dostali výborný ovocný a krémový řez. Poté jsme chvilku hráli deskové hry a sporty, udělali párty fotky a když se setmělo, vyrazili jsme spát.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..