3. den – Ve svobodné Germánii

Germáni První den v Germánii pro nás začal za zvuků temné barbarské hudby. Jako správní Germánští bojovníci jsme se řádně protáhli, nasnídali. I na nějaké to mytí došlo.

Poté jsme se již zcela vnořili do chodu vesnice. Náčelníkem Arminiem jsme byli vyzváni k výrobě šperků, abychom jejich prodejem získali nějaké peníze, dále bylo na programu nacvičování tance na večerní hostinu a zasvěcení do kněžských tajů prostřednictvím Wottanova poselství.

Těsně před obědem jsme nacvičovali lov na kance. Během oběda se cizí germánský náčelník pokusil zabít prefekta Vara, byl však přemožen a hrozba zažehnána.

Souboj Po obědě dorazili falešní germánští poslové (z našich řad) se zprávou o fiktivním povstání za Teutoburským lesem.  Prefekt se po poradě s germánskými náčelníky rozhodl povstání potlačit a celá germánská vesnice přešla na vojenský legionářský režim.

Během odpoledního programu jsme se zdokonalovali v hodu oštěpem, záseku sekerou, běhu se zbrojí atd. Abychom se naučili pohybovat na bojové linii zahráli jsme si hru Pašeráci.

Před večeří si nás zavolal prefekt Varus , který ocenil naše celodenní snažení. Jako odměnu pro nás připravil velkolepou hostinu s tanci, zpěvy a hrami. Během hostiny se pokusil germánský náčelník Segimer přesvědčit Vara, že se na jeho legie chystá léčka, ten však uvěřil Arminiovi a nařčení dál nevěnoval pozornost.

Těsně před spaním jsme všichni úspěšně absolvovali stezku odvahy Thorovo kladivo.

Trůn

One thought on “3. den – Ve svobodné Germánii

  1. Adam a Štěpán Provaznikovi says:

    Ahoj tabornici. Tak jak válčite? Bedlive vse cteme na internetu a i nejake vase fotky jsme zahledli. Je z nich videt, ze jste spokojeni a uzivate si to tam. Hezky se k sobe chovejte, a pomahejte si.Posiláme moc pozdravu od Berounky a pusinek. Pa máma ,Tata,číra

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..