Muzikálová kalokagathia

Muzikálová kalokagathiaPondělí začalo zcela tradičně budíčkem a rozcvičkou, jenže na nástupu se rozezněla hudba ze včelích medvídků a přiběhl Pučmeloun, brouk Kvapík a koník. Tím začala kalokagathia v duchu filmových muzikálů. Nejmladší dostali za úkol ztvárnit český dětský film „Ať žijí duchové“, mladší měli na výběr mezi filmy „Rebelové“ a „Šakalí létá“, starší nafasovali muzikály „Pomáda“ a „Limonádový Joe“.

Během dopoledne měly sekce možnost si pustit muzikál na dataprojektoru a pak už si vyráběly kulisy, kostýmy, vymýšlely scénář a choreografii. Během dne jsme se také stihli vykoupat v Sázavě a zahrát si hry jako „koně a jezdci“.

Na večer pak byla připravená velká galashow. Jako moderátorka přišla dětem známá Dáda Patrasová. Pozvání do poroty přijaly bývalé členky skupiny ABBA a vedle nich zasedli dva z mnoha členů kultovní hudební partičky Kelly Family. Po přestávce pak Dáda musela jít spát, ale vystřídal ji nesmrtelný hvězdný Michael Jackson. 😉

Všechny muzikály byly výborně ztvárněné a udělování cen bylo opravdu náročné, ale porota svoji práci zvládla na profesionální úrovni a krásné ceny byly spravedlivě rozděleny. Celá show skončila diskotékou.

Slovo za vedoucí: „Galavečer byl bezkonkurenční a scénář můžeme prodat i Hollywoodu.“ 🙂

One thought on “Muzikálová kalokagathia

  1. Helča says:

    Zní to úžasně, chtělo by to nějaké video pro netrpělivého diváka!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..