Trevír 1484 – Hon na čarodějnice

DSC01719 Ráno po východu slunce nás vzbudili kněží s majiteli panství – Adalbertem a Ulrikou z Trevíru.

Postupně jsme se odebrali na ranní mši a poté na společnou snídani. Dopoledne jsme byli rozděleni na panoše a dámy, poněvadž ženy byly podezřelé z čarodějnických rituálů, měly svůj program samy, aby nemohly ovlivňovat chlapce. Kluci se trénovali v bojové střelbě z luku, v záseku sekyrou a v rétorice. Dívky si vyráběly čepce na hlavu, učily se bylinám a koření a trénovaly svoji výdrž v držení hořícího papíru.

Po slavnostním obědě v době klidu, si mniši brali děti do kaple na zpověď. Také se mnichům podařilo najít náš artefakt a donést ho do kostela na oltář. Odpolene nás pak čekal velký závod v lese s řadou úkolů jako je stavba ohniště, hod na cíl, kross, lanová lávka a běh se zbrojí.

Při večeři jsme byli pánem Adalbertem pozváni na večerní slavnosti. Předtím nás ale ještě kontaktoval Silver a vybídl nás k bezpečnějšímu rozhovoru vysílačkou. Při něm nás požádal, zda bychom mu nepomohli ohlídat kostel, aby si mohl „pouze“ opsat znaky z našeho artefaktu. Jak jsme ale později zjistili, díky naší informaci šel bezpečně do kaple, předmět sebral a přesunul se s ním zpět, aniž by se s námi znovu spojil.

Večer se konaly slavnosti s tancem, akrobatem a soutěží v přetahu lanem. Během slavnosti však na panství přijel inkvizitor a obvinil naše 3 dívky z čarodějnictví a nechal je uvěznit v kapli. S jednou skupinou se šel podívat na místo konání obřadů, kde jsme našli podivný předmět, který rozhodně nepatřil do 15. století – díky tomu jsme ho mohli beze strachu sebrat a vzít s sebou. Druhou skupinu nechal inkvizitor postavit hranici pro naše 3 „čarodějnice“. Věděli jsme, že musíme stavět velmi pomalu a hlavně vymyslet lest a dívky osvobodit. To se nám opravdu podařilo a okamžitě jsme se přesunuli do Centra Galaxie. Po přesunu jsme opět mezi chatkami zahlédli tajmenou štíhlou, malou postavu – pravděpodobně stejnou, jako po prvním přesunu do Roswellu.

IrMarLa

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..