Nostalgie z Bojanovic

bojanovice
Pro ty, kteří měli Bojanovice rádi, jsem připravil takový vzpomínkový příspěvek. Když jsme včera nakládali nákladní auto vším tím materiálem, mezitím jsem nafotil pár vzpomínkových fotek základny, tak jak si jí každý pamatuje. Pojďme si trochu připomenout dobu, kdy jsme tam zažili opravdu mnoho společných dobrodružství 🙂

Táborová základna PILA se nachází vedle vesnice Bojanovice u Znojma, spadající pod okres Znojmo. Asi nejbližší větší město jsou Jevišovice, nebo přímo velké město Znojmo. O táborovou základnu se starala PS Tasovice, která je bohužel již v likvidaci. V základně se nachází 30 4 lůžkových chatiček, velká hlavní budova, marodka a další budovy, sklady, toalety a kůlny.

louka
V okolí tábora se nachází mnoho specifických lokalit – 3 rybníky, Mravenčí vrch, vysoký kopec „u Templářů“, veliká díra v zemi – „u laboratoře“, totem – u druhého rybníku, pohřebiště v díře „u Egypta“ a další. 🙂 Každé toto místo má nějakou svojí důležitost – přeci jen se tam stalo mnoho událostí, u kterých jsme mohli díky našemu stroji času být.

Do této základny jsme začali jezdit v roce 1997 (od roku 1998 máme natočené první video z tábora) – v roce 1997 jsem byl ve druhé třídě základní školy a jak počítám, tak počítám 🙂 že jsme zde byli 12 let. Krásné číslo, že?

chatky
Za těchto 12 let jsme uskutečnili jako Vědecké Centrum Galaxie více jak 48 přesunů do různých období, byly jsme svědky mnoha historických událostí a přesouvali jsme se jak do dob minulých, tak do dob budoucích až hodně vzdálených – dokonce i na jinou planetu – planetu Entres.

Tím, že jsme tento rok již nejeli na tuto základnu naše společné dobrodružství nekonční! 🙂 Právě naopak, s novou základnou nás čeká mnoho dalších dobrodružství. Uvidíme, jak se všechno „vyvrbí“ a co nás bude následně čekat. Zatím je to ještě ve hvězdách… 😉

zakladna

Více fotografií z Bojanovic naleznete pod tímto odkazem.

Stránky základny naleznete pod tímto odkazem.

Ahoj Lukáš

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..