Celodenní stěhování z táboru na tábor

stehovani
Jelikož jsme tento rok změnili táborovou základnu a každoročně potřebujeme pro svoji činnost na táboře veliké množství veškerého vybavení, bylo potřeba naložit vše potřebné z našeho pražského skladu a odvést plné nákladní auto do nové základny v Březině.

Sešli jsme se v neděli 26.7 po 9 ranní hodině před skladem, který jsme během asi hodiny naložili do nákladního auta, odkud jsme poté vyrazili za Máťovým autem nakoupit nekazící se potraviny. Nákup trval skoro 2 hodiny, ale stál za to :-). Vše jsme naskládali do nákladního auta a tím ho dokonale „zazdili“. sklad Poté jsme společně vyrazili do TZ Březina. Po příjezdu jsem nafotil pár fotek okolí a hlavně řeky, aby bylo vidět, že řeka nehrozí nebezpečím vylití z břehů. Po táboře běhalo několik dětí a vypadalo to, že jsme přijeli v době poledního klidu (přibližně ve 14:00). Vykládání trvalo asi půl hodiny, vyložili jsme „banánovky“ a poté následně změnili cíl trasy do Bojanovic u Znojma.

bojanovice
Cesta do Bojanovic byla hladká, nový obchvat v Jihlavě umožnil v bleskové rychlosti průjezd okolím. Čím více jsme se blížili Bojanovicím, tím více se nás zmocňovala nostalgie z let minulých, kde jsme po více jak 13-ti letech užívali tuto základnu. Do základny jsme přijeli někdy o půl 5 odpoledne. Vystěhovali jsme veškerý materiál, co byl na půdě a všechno pečlivě přebrali. Mezitím jsem stihl udělat i pár fotek prázdné základny. Moc změn však po roce základna neměla. Vlastně, žádné změny jsem nepoznal 🙂 Poté jsme vše potřebné naložili a před 6 odpoledne jsme odjeli ze základny. V nedalekých Jevišovicích jsme se zastavili na obědo-večeři a následně nás čekala cesta zpět do TZ Březina.

vsichni
Cesta ubíhala docela rychle, zhruba po 2 hodinách jsme přijeli opět do Březiny, kde se pomalu stmívalo, tak jsme rychle vyložili druhý náklad a obě dvě komory totálně „zabednili“ materiálem. Tip pro Vás – vemte si HODNĚ REPELENTNÍHO MATERIÁLU – protože takovou invazi komárů jsme v Bojanovicích nepamatovali! 🙂 Po 20:00 jsme vyrazili směr Praha, na dálnici jsme byli asi po 15-ti minutách a provoz trochu zhoustnul, dokonce na 38km byla nehoda, tak jsme popojížděli. A nakonec, po desáté noční hodině jsme přijeli do Prahy, kde jsme se unavení vrátili do svých domečků a tím náš výlet úspěšně skončil.

Nezapomeňte se podívat na fotografie z akce – které naleznete pod tímto odkazem.

Nakládání se ten den zúčastnili: Míla J, Míla P, Lukáš K, Kuban, Kája a Máťa, Matěj a já 🙂 Tímto bych chtěl poděkovat všem za účast a pomoc při této stěhovací akci.

Hezký den, ahoj
Lukáš

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..