Táborová Afterparty 2.0

Minulý víkend se děti druhého stupně základní školy sešly na táborové afterparty. Sraz byl koncipován jako pokračování letního tábora, kde se děti měly možnost opět setkat se svými kamarády a připomenout si krásné chvíle strávené na táboře.

Vše začalo už na vlakovém nádraží, kde se děti potkaly a společně se vydaly na cestu do již známých Neškaredic. Vlakem byla cesta dobrodružná sama o sobě, a tak se děti bavily hned od začátku. Cestou nechyběly veselé písničky, hry a povídání o tom, co všechno je na Táborové Afterparty čeká.

Po příjezdu na místo čekala děti diskotéka, kde si mohly zatancovat a užít si hudbu s kamarády. Táborová atmosféra se vrátila, a děti mohly prožít víkend naplněný zábavou a soutěžemi. Mezi oblíbené hry patřily ringo, rugby a frisbee, které všechny přinesly hodně smíchu a pohybu. V sobotu večer byl na programu kvíz s názvem „Poznej svého vedoucího,“ kde se děti pokoušely rozpoznat své vedoucí na základě fotografií. Byla to skvělá příležitost k tomu, aby se děti lépe poznaly a upevnily si vztahy i s námi vedoucími.

Na fotky ze srazu se můžete podívat zde 🙂

One thought on “Táborová Afterparty 2.0

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..