10. den – Deštivý den v Centru

Včera ráno nás po dlouhé době probudily kapky deště o střechy. Sice jsme v tu chvíli ven moc nevybíhali, ale po dešti si pár dětí (i vedoucích) užilo poskakování a pobíhání v loužích. Samozřejmě jen v holinkách!

Když už nám vysvitlo na odpoledne sluníčko, na louce jsme si procvičili reakce na různé druhy poplachů a jak spolu komunikovat na průzkumech jen pomocí gest. V tuhle chvíli můžeme s klidným svědomím říct, že v případě požáru, nebo jiného nebezpečí, jsme schopni opustit základnu v organizovaném útvaru jen během několika málo minut.

Po vyhodnocení expedice Suchotaj jsme naše úspěchy a výhry oslavili na okrsku ve svých týmech. To je vždycky moc prima! Večerní program byl nejzábavnější. Jako každý rok, i letos jsme oslavili narozeniny a svátky všech dětí i vedoucích. Tihle šťastlivci mají každoročně tu nejlepší narozeninovou party, s výborným dortem. Těsně před večerkou jsme se pak účastnili prvního dne výstavy EXPO 2022. Tam nás překvapil Leonardo da Vinci, který se lehce zmatený ocitl v naší době.

A výstavní den druhý? To vypadá, že je před námi každoroční Kalokagathia.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..