2. den – Den v Centru

Druhý den našeho tábora byl krásně slunečný, a tak jsme se hned dopoledne pustili do programu.

V prvním trojbloku nás čekalo hned několik důležitých úkolů. Nakreslit si standartu, která představuje název sekce – všechny se opravdu moc povedly J.

Dále jsme se seznámili s šifrováním tajných zpráv, které během tábora určitě několikrát využijeme, a nakonec jsme prošli mini kurzem první pomoci. To ještě děti netušily, že tyto získané vědomosti budou během večera potřebovat.

Odpoledne jsme vyrazili do lesa v blízkosti tábora, kde jsme si trochu zasportovali a vyzkoušeli svou paměť. Čekali na nás lanové aktivity, prolézání 2D sítí, zábavná hra „Harpie“ a nakonec hledání obrázků po lese, které jsme doplňovali do připravené mřížky.

Večer nás už čekala zkouška, při které jsme měli použít všechny získané znalosti v oblasti šifer a hlavně v poskytování první pomoci, kdy vedoucí simulovali různá zranění. Děti si vedly velmi dobře a všechny „zraněné“ vedoucí našly a správně jim poskytly první pomoc.

Tím ale náš den nekončil. Během odpoledne jsme si všimli agentů Černé růže, kteří pozorovali naši základnu a před večerkou nás navštívili přímo v táboře. Naštěstí vše dobře dopadlo a zahnali jsme je pryč. Ztratili však zajímavý dokument, který se chystáme zítra více prostudovat.

Uvidíme, co nám přinese další den.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..