2. den – Standarty a první přesun

Dnešní den byl zahájen budíčkem a následnou rozcvičkou. Hned ráno se dokončilo základní nastavení nového stroje času a obdrželi jsme video s Nikolou Teslou, ve kterém nám pogratuloval k jeho úspěšnému sestrojení. Dozvěděli jsme se, že stroj času sestavený podle plánů z minulého roku sice umožňuje přesun v čase, nicméně jen za určitých okolností. Jinými slovy, stroj času se nachází v základním nastavení. Takto však nezůstane na dlouho, Nikola Tesla nám poskytl indicie k získání aktualizačních dat, díky nimž budeme moci naplno využít potenciál stroje času.

Během dne jsme tvořili standarty sekcí a zahráli jsme si dvě akční hry – harpyje a gong. Ještě odpoledne se nám podařilo vyluštit první indicii a rovnou jsme zahájili přípravu na přesun do roku 1963 do amerického města Niland.

Po večeři nás již nečekalo nic jiného než přesun. Naše obavy z toho, že se ocitneme uprostřed jednoho z konfliktů Studené války, nebyly naplněny. Dostali jsme se mezi členy hnutí Hippies a užili jsme si diskotékové zábavy s peckami z 60. let. Diskotéka však netrvala dlouho do noci, neboť ji přerušili vojáci z nedaleké armádní základny. I přes to nedošlo k žádnému konfliktu a šli jsme spát v míru a pokoji. ☮

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..