3. den – Expedice Hippie

S trochou zpoždění dodáváme článek za přesun do roku 1963 do USA do komunity hippie. Snad jim to, těm volnomyšlenkářským květinovým dětem, odpustíte.

Den byl zahájen ranní rozcvičkou jógy, naučili jsme se pozdrav slunce. Moc se nám líbila a rádi bychom ji měli vícekrát během tábora. Všimli jsme si, že cíl, který nás zavedl do této doby se nachází ve vlasech šéfa Hippies Jimmyho Zoota. Snažili jsme se to získat celý den, ale bezúspěšně.

 Dopoledne se nám představil starosta města Niland Fred Walker, který nám představil město a zahájil dopolední program a nabádal nás, abychom se přidali k vojákům. Několik našich členů přesvědčil a vojáci je naverbovali do vietnamské války. Před obědem jsme se dozvěděli, že byl atentát na prezidenta Kennedyho. Díky tomuto oznámení, jsme společně s Hippies uspořádali monumentální protest. Vojáci nás zahnali a pokračoval dopolední program, kde nám ukazovali zdravovědu, střelbu, hod granátem… 

Chelsea, družka Jimmyho, během nástupu před vojáky roztrhala náborový plakát a byla odvedena vojáky do vězení. Následovala smutná zpráva z rádia, kde jsme se dozvěděli, že prezident podlehl zranění. Společně se starostou i vojáky jsme drželi minutu ticha. Po ukončení dopoledního programu se Jimmy zastal Chelsea a navrhoval starostovi, že udělá cokoliv, aby ji pustili. Starosta po něm chtěl, aby naverboval. Vojáci ji přivedli z vazby a Walker ji sdělil, že je svobodná díky jemu, podal ji nůžky a řekl ji ať ho ostříhá. Poté, co to s odporem udělala, si ho vojáci odvedli a my jsme měli konečně možnost se dostat k našemu úkolu v této době. Byla to fleška s videem Tesly, kde jsme se dozvěděli mnoho důležitých informací a kód na další přesun. Po jejím získání jsme se hned přesunuli. V základně nás překvapila nepřátelská jednotka Gorgona, kterou jsme sledovali, abychom zjistili jejich plány. Dovedli nás na místo jejich schůzky s ostatními členy Gorgony, kde se domlouvali na dalších krocích jak nás připravit o stroj času. Expedice se nám velmi líbila a rozšířila nám obzory.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..