Den 12 – Island 3

 

_DSC_0002Ráno jsme vstávali ještě roztřesení z útoku Ašutů, kteří na nás zaútočili uprostřed noci a hledali karty ke stroji času v chatkách našich nejstarších. Den to byl jinak pohodový a odpočinkový. Jediná opravdová zkouška byl závod po blízkém okolí, kde jsme si prověřili naše znalosti o Islandu. Pak jsme se osprchovali, a tak jsme se cítili

čistí.

Po dobrém obědě jsme se vrhli na vyhodnocení expedice Island, kdy ti nejlepší dostali náhrdelník s vikingským drakkarem. Po něm se už děti rozběhly na různé disciplíny, za které dostávaly korálky, které celé nadšené vyměňovaly za sladkosti. Každý jich měl plnou náruč.

Těsně před večeří jsme odposlouchávali Ašutské vysílání, kde jsme se dozvěděli, že nás v noci čeká další útok. Po dobré večeři jsme pak hráli hru v lese, kdy jsme měli za úkol vykrást sýpky v okolí, tedy vlastně korouhve, a pak hurá do hajan. V noci jsme se však probudili a sledovali očekávanou akci Ašutů, kteří se pokusili dát nám do tábora kameru a štěnici, ale hned jsme jejich nekalé záměry odhalili a vyhnali je. Plni nadšení z vítězství jsme šli definitivně spát.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..