16. odd Antares – Výlet s Harry Potterem

Předlohou našeho výletu byl 4. díl Harry Pottera Ohnivý pohár. Po shlédnutí první čtvrtiny filmu jsme hledali přenášedlo, kterým bychom se dostali na mistrovství ve Famfrpálu, samozřejmě měl každý tým svého fanouška i pokřik. Páteční večer byl zakončen večerníčkem.

Další část filmu nám dala za úkol hledat a získat vejce. K jeho splnění jsme museli najít kouzelnou hůlku, naučit se létat na koštěti a zneškodnit draka, prostě „oškubat ho“. Pak nás čekala dlouhá cesta k získání dračího vejce. Jen co jsme se posílili, dali jsme se do řešení našich indicií ze zlatého vejce, které nám měly pomoct k nelezení a zachráněními našich nejbližších. Byla to náročná cesta tmou a některé z nás přepadl i strach. Proto byl konec večera oddychový ve znamení „gamblerství“.

Po shlédnutí poslední části filmu jsme se konečně dostali bludištěm k vytouženému poháru. Pak už nám zbývalo se rozloučit s bradavicemi a naskočit do bradavického expresu, který končil na nástupišti devět a třičtvrtě Wilsonova nádraží.

A kdo byl vítězem držitele pohárů? Kouzelníci pod vedením Kuby Rychlá košťata, na paty jí šlapali Zlatí draci, kteří měli v závěsu Nebelvitské tygry.

Ahoj, Macina

One thought on “16. odd Antares – Výlet s Harry Potterem

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..