Hra na politiky – schůzka 11. oddílu Labyrint

Schůzka Labyrintu - hra na peška Na včerejší schůzce jsme jednu část věnovali povídání o vzniku a vývoji vesmíru. Leeco nám poslal kolovat krystalické kuličky z mořské soli z Mrtvého moře a tvrdil, že to jsou „singulární body“, tedy prazárodky našeho vesmíru, který se začal vyvíjet cca před 18 mld. let. Pak nám vysvětloval fáze vývoje vesmíru a několik teorií o jeho nekonečnosti.

Potom hladovým chudákům rozdal Leeco křupavé tyčinky (sušenky), aby se více soustředili na jeho povídání. Následně jsme hráli hru na Politické strany. Rozdělili jsme se a každá část musela vymyslet název a zkratku politické strany, připravit její logo a slogany k volbám a jejich politický program pro voliče. Raději nebudu povídat, co z toho vlastně vzniklo, ale zábava to byla určitě.

Další hru měli připravenu Kuba s Honzou. Spočívala v tom, že jsme „bzučeli“ po místnosti a jistý vybraný „pešek“ s mlátičkou nás poslepu pronásledoval. Počítaly se nám naše dotyky než nás zasáhl svou mlátičkou. Takže jsme se pronásledovali navzájem.

Potom jsme si každý vylosoval jméno někoho jiného z oddílu a měli jsme za úkol ho předvést vč. slov tak, aby ho ostatní poznali. Takže také každý z nás mohl vidět jak nás vnímají ti ostatní a jaké máme typické postoje, pohyby či hlášky.

Poslední hra se jmenovala Kdo s kým a co dělali. Je to obdoba klasické hry, kdy se na papíře postupně skládaném a posouvaném od jednoho k druhému psaly odpovědi na otázky: Jaký? – Kdo? – S kým? – Kde? – Kdy? – Co dělali? A Proč?

Tím jsme malinko přetáhli dobu naší schůzky. Uklidili jsme rychle klubovnu, zametli a vynesli koš. Pak už jsme spěchali potemnělým Žižkovem domů.

Fotky ze schůzky najdete v naší zbrusu nové oddílové fotogalerii.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..