Pozvánka na akci “Ze Žižkova za Žižkou”

Jan ŽižkaPřátelé a kamarádi,

v sobotu 14. dubna 2007 se uskuteční výprava „Ze Žižkova za Žižkou“, které se zúčastní všechny oddíly naší skupiny. Vydáme se po stopách známé to osobnosti českých dějin, po stopách samotného Jana Žižky z Trocnova. Putovat budeme vlakem do okolí města Třemošnice, které se nachází v krásném prostředí CHKO Železné hory. Kromě skvostné přírody Hedviččina údolí, zde budeme moci spatřit Pekelské rybníky, zříceninu hradu Lichnice, legendami opředený Dívčí kámen a samozřejmě Žižkův památný dub. Abychom se při putování nenudili, budeme hrát různé hry a také se něco zajímavého dozvíme nejen o člověku, podle kterého je pojmenována čtvrť odkud pocházíme, ale i o samotných husitech.

Sraz je plánovaný v 9:15 hod. před klubovnou (Ježkova 11) a návrat v 19:30 hod. tamtéž. Nedočkaví rodiče si samozřejmě mohou své ratolesti vyzvednout již na Hl. nádraží, kam by náš spoj měl dorazit v 19:05 hod.
Nezapomeňte si s sebou přibalit pláštěnku, pro případ že by nám nepřálo počasí. Dále pak samozřejmě tužku, blok, hodně dobrého jídla na celý den a chuť zažívat nová dobrodružství!

Další informace se dozvíte na přihláškách, které si můžete vyzvednout v klubovně.
Pokud máte kamarády, kteří by chtěli putovat s námi, klidně je vezměte sebou!

Na všechny se moc těší
Vedoucí 147. PS Galaxie

Lichnice – http://www.pruvodce.com/lichnice/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..