Schůzka Akropolis

MatějMáme tu novinku v našem oddílu! Od úterý 14.března 2007 do naší party (Marie, Linda, Milan) přibyl jeden instruktor. Je to Matěj Rychlý a přišel k nám od oddílu nejmenších (Antares). Je to sice jen dočasné, ale přesto jsme rádi.

Jak se potvrdilo hned na první schůzce, Matěj bude pro náš oddíl velkým přínosem. Jeho nekončící smysl pro humor a schopnost improvizace skvěle oživila celou schůzku. Ta se mimochodem docela povedla. Po dlouhé době jsme se totiž sešli v hojném počtu: Dominika, Markéta, Martina, Daniela, Olivka, Petra, Michal, Honza a Kuba, který dorazil o chvilku později, ale zato stylově na inline bruslích. Nesmím také zapomenout, že s námi celé dvě hodiny strávil také náš nový hlavní vedoucí Lukáš, který si celou schůzku užíval s námi.

Schůzka začala jako obvykle poslechem hudby, abychom se nenudili při čekání na všechny opozdilce. Tentokrát nám to čekání zpříjemnilo CD „Písničky z Rosy“ což nechápal ani Erik, který jenom nevěřícně kroutil hlavou nad tím, co všechno dnešní teenagery baví.

Když už jsme byli konečně všichni, napsali jsme si kratší test, který byl zaměřený na české skauty, abychom se o nich také něco dozvěděli. Po krátké debatě přišla na řadu zbrusu nová hra, při které se všichni více než pobavili, a to zejména na Matějovo konto. Tato hra se jmenuje „Na Kevina“ a myslím, že o ní ještě uslyšíte. Dále jsme si vyzkoušeli jeden zajímavý testík, abychom se dozvěděli něco o spojitosti našich přátel s našimi oblíbenými písněmi. Potom jsme hráli hru „Blázinec“, kde také nebylo o zábavu nouze – Michal opět bodoval, což je u něho zvykem ve všech hrách, kde je potřeba projevit alespoň trošku intelektu 🙂

Mezitím už dorazila naše oddílová vedoucí (a nyní už Ing. Arch., k čemuž jí ještě jednou všichni blahopřejeme) Maruška, která nám přinesla ukázat zajímavé materiály z tvorby Jana Kaplického, českého architekta, který v nedávné době vyhrál soutěž na projekt stavby nové Národní knihovny v Praze. K tomuto tématu se strhla veliká diskuze, která trvala až do konce celé schůzky. Každý v našem oddíle má na tuto vcelku kontroverzní stavbu více či méně odlišný názor, tudíž to bylo docela zajímavé…

Milan
27. oddíl Akropolis

2 thoughts on “Schůzka Akropolis

  1. Lee says:

    Hmmm, 🙂 a vy jste všichni Galaxie. To jako Galaxie, ne jako Galaxie. Abychom si rozuměli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..