Pár vzpomínek na tábor

Ahoj všichni návštěvníci našich stránek a odběratelé RSS novinek 🙂

Tábor se kvapem blíží, přípravy jsou v plném proudu, schůzka rodičů již také proběhla a tento víkend proběhl i výjezd vedoucích k letnímu táboru. Na výjezdu byli vedoucí proškoleni v oblastech bezpečnosti, zdravovědy, řešily se všechny důležité záležitosti jako personální obsazení, nákupy, sportovní činnosti a spousty dalších věcí.

chaticka
Děti, ale i vedoucí se mají určitě na co těšit! Letošní rok pojedeme do nové táborové základny, takže se nám otevírají úplně nové možnosti – jak pro nové hry, tak pro nové dobrodružství.

Tábor začíná skoro za 2 měsíce, než nám ale začne, trochu si zavzpomínáme na táborovou základnu v Bojanovicích, kde jsme strávili přes 14 let našeho života 🙂 a stálo to za to! Za těchto hodně let jsme se jako Centrum Galaxie zúčastnili mnoha přesunů do minulosti, navštívili jsme Egypt, Mexiko, Ameriku, Asii, Indii, Čínu, Mongolsko… jidelna zažili jsme Spartakovo povstání, bránili jsme město před útoky rytířů, byli jsme svědky mnoha tajemných rituálů a setkali jsme se s různými záhadami. Cestovali jsme také do budoucnosti, kde jsme se podíleli na vedení partyzánských bojů, sabotovali tajné přístroje a pomáhali tam, kde bylo potřeba. I když letní tábory v Bojanovicích skončily, máme spousty vzpomínek, fotografií a videí, díky kterým si můžeme vše i nadále připomínat 🙂

Jak jste si možná všimli, tyto fotografie nepatří k Bojanovicím, ale k nové základně v Březině 🙂 Brzy sem nahrajeme nové fotky z Březiny, kde se budete moci podívat, kde budeme letos trávit téměř 3 týdny.

Na závěr bych uveřejnil odkaz do naší fotogalerie, kde si můžete prohlédnout fotografie ze všech táborů od roku 2002 do roku 2009 – otevřít galerii táborů.

Také se můžete podívat na naše videa – například z UNIVERSIÁDY

… tak co, těšíte se na další tábor? 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..