Oddílový výlet 11.Labyrint

SG1
Tým SG 11 průzkumníků galaxie se sešel v 11:30 v řídícím centru, které se nachází v Ježkově ulici. Byli jsme vybaveni potravinami na cestu. (gyros, spoustu energeticky upravených plátků brambor, pečivo se skrytým masem a veliké množství glukózou opatřených roztoků)

Cesta na základnu Kytlice trvala přes tři hodiny. Byla to těžká cesta na podsvětelné motory, bez slunečních clon a tak posádka R 4076 a posléze osobní lodi trpěla vedrem. Základna byla vybavená vším co posádka potřebovala. Lodní kuchaři sebou přivezli šest kilo syntetického masa a jiné doplňky nezbytné k přežití.

Bohužel jsme se neobešli beze ztrát, druhý den nás bohužel opustila kadetka Bára Nadějová.

Podpora života mimo základnu byla mizerná. Padali řetězce ztěžklých molekul vody a tak byla posádka nucena k výcviku ryze stolnímu. Hráli jsme hry podporuríjí psychycký stav posádky. Trpělivost se zdála být hlavní slabinou celého týmu. Nezřídka – kdy jsme se setkali i se špatnou ochotou přijmout porážku. Jakmile sonda odhalila podporu života, vydali jsme se na průzkum okolí. Viděli jsme místo, kde zemřel mimozemský syn Horníčka a mimo jiné i veliké sanatorium pro národ Poškozomozků. Byl to smutný pohled. A znovu se spustil řetězec. Následovalo další cvičení a abnormální přísun živin.

SG2

Poslední den mise se udělalo krásně a tak jsme ho ztrávili mimo základnu. Velitelé SG11 ještě provedli, za asistence týmů, kosmetické úpravy základny. Nakonec se tým odebral k plavidlu, které jej vzalo zpátky na planetu zemi.

Je třeba mít na paměti, že tým SG11 provedl svou poslední mimozemskou pouť. Nyní ho čeká jen výcvikový tábor na konci srpna. Pakliže půjde vše podle plánů, uvidíme se s některými z vás na řídících pozicích.

A na to se moc těšíme!

Fotografie můžete shlédnout pod tímto odkazem.

Plukovník Matěj a plukovník Lukáš

3 thoughts on “Oddílový výlet 11.Labyrint

  1. Macina says:

    Díky za zveřejnění fotek. Nic pikatnějšího tam nejspíš není, co 🙂 Doufám je, že jste si Váš poslední činnost pořádně užili. A těším se na setkání na táboře.

  2. Irena says:

    A tým SG 11 nemohl z důvodu naprostého utajení pořizovat žádné fotografie, či jsou zatím jen bedlivě střeženy v sejfech? Chápu, že Vaše činnost měla nejvyšší stupeň utajení, přesto bychom rádi viděli některé úžasné záběry mimozemského života 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..