6. den sekcí (doplnění nejmladší)

Po obvykle probíhajících ranních procedurách jsme se dozvěděli něco úžasného – půjdeme se koupat. Protože jsme tu už měli několik parných dní a dnešek vypadal jako jeden z nich, tak jsme se velice zaradovali. Baťůžek, pití, plavky, ručník, pořádná bageta k obědu… Vyrazíme a vzápětí čekáme na ty, kdo si zapomněli rukávky.

Cesta ubíhá rychle, jdeme jen pár kilometrů a hrajeme přitom hry. Na koupaliště dorazíme jen chvilku po trochu starších dětech a rozložíme si své osušky pod rozsáhlou korunu jednoho dubu. Z prvního koupání jsme byli nadšení, i když voda byla příšerně ledová. Když jsme vylezli z bazénu a chtěli se trochu osušit, začalo pršet, takže jsme se museli schovat do stánku s občerstvením. Starší děti a jejich vedoucí počasí tak znechutilo, že se vydali na autobus. My jsme se však rozhodli vytrvat a dobře jsme udělali.

Po půl hodině se počasí zlepšilo, tak jsme dodlabali poslední sladkosti, co jsme si ve stánku koupili, a vyrazili jsme osvěžit do bazénu a povozit se na kolotoči. Na kolotoči to bylo fajn, sluníčko se do nás začalo pořádně opírat, my jsme seděli a pozvolna se otáčeli. Dostali jsme nějaké sladkosti, a tak jsme si je rozdělili a pak jsme si začali zpívat. Koupání bylo prostě super, ale už se blížila 5. hodina, tak jsme se vydali na autobus.

Nenudili jsme se ale ani po návratu do tábora, neboť jsme si s vedoucími zahráli srandovní štafety a další hry. Na nástupu jsme si řekli, že nás čeká terénní hra, ale byl to jen planý poplach, vedoucí si pro nás připravili diskotéku a převlékli se za pankáče, aby nás dostali do pořádné nálady na tancování. Kromě tančení a poslouchání hudby se nám otevřely i dveře herny a my jsme si mohli zahrát spoustu stolních her, například minikulečník, Carcassonne či Bang.

Pak nás vedoucí uložili, a to bylo dobře, neboť starší z nás později v noci čekalo strašidelné dobrodružství. O tom jsme se my však dozvěděli až ráno.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..