Den 12. – Pouť

Vše začalo budíčkem. Už od probuzení jsme tušili, že se chystá něco neobyčejného. Přijela pouť! Všelijací lidé v pestrobarevných kostýmech si pro nás připravili spoustu zajímavých stanovišť. Vystřelili jsme si růži z papíru, zastříleli z luku, zahráli fotbal a florbal, zarybařili si, chodili na chůdách, skákali v pytli, prostě jsme si celé dopoledne suprově užili! A víte, co jsme vyhráli? Spoustu korálků! A ptáte se, co s nimi? No přece nakoupit spoustu dobrot ve stánku u Čtyř rachejtlí. Na správné pouti samozřejmě nemohl chybět ani párek v rohlíku.

Před obědem nám zbylo ještě trochu času zajít na průzkum do lesa, kde jsme ze základny Černé růže ukořistili modul ke stroji času s voláním o pomoc. Obyvatelé planety Aldea jsou v nesnázích – jejich planeta se stává neobyvatelnou. Bez váhání jsme se rozhodli, že Aldeanům půjdeme na pomoc. Je to přeci v naším úkolem pomáhat ostatním. Jsme rádi, že se na Aldeu přesuneme radši my než Černá růže. To by mohlo pro Aldeany špatně dopadnout.

Odpoledne jsme se věnovali přípravě na meziplanetární přesun. Pověděli jsme si spoustu zajímavostí o vesmíru a o tom, jak ho jako lidstvo poznáváme. Vyzkoušeli jsme manipulaci a komunikaci s přistávacím modulem. Svoje mozečky jsme zapotili matematickými příklady při hře na pyrotechnika. Večer jsme si pustili sci-fi film a už víme, že na jiných planetách může být život velmi zajímavý..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..