Den 2. – Den v centru

Druhý den našeho tábora byl krásně slunečný, a tak jsme se hned dopoledne pustili do programu.

V prvním bloku nás čekalo hned několik důležitých úkolů. Tím hlavním bylo nakreslit si standartu, která představuje název sekce – všechny se opravdu moc povedly.

Dále jsme se seznámili s šifrováním tajných zpráv, které během tábora určitě několikrát využijeme, součástí byla i práce s buzolou, a nakonec jsme prošli základním kurzem první pomoci. To ještě děti netušily, že tyto získané vědomosti budou během večera potřebovat.

Večer nás totiž čekala zkouška, při které jsme měli použít všechny získané znalosti v oblasti šifer a hlavně v poskytování první pomoci, kdy vedoucí simulovali různá zranění. Děti si vedly velmi dobře a všechny „zraněné“ vedoucí našly a správně jim poskytly první pomoc.

Během dne jsme si společně shrnuli, co se přes celý rok událo a vzhledem k tomu, že jsme zatím nenarazili na černou růži, tak jsme se rozhodli jsme prozkoumat okolí. Narazili jsme hned na dvě jejich základny, ve kterých jsme získali možné indicie k tomu, kam nás zavede náš zítřejší plánovaný přesun časem. Stroj času nám totiž oznámil, že se musíme zítra přesunout.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..