16. den – Vodní hrátky

Venku je konečně krásně teplo, svítí sluníčko a už neprší. Takže jsme se rozhodli, že připravíme táborové vodní hrátky. A k této zábavě samozřejmě patří stánek s občerstvením. Během dopoledního nástupu tedy v táboře vznikl přenosný stánek na párek v rohlíku, popcorn, sladkosti, zmrzliny  a rozlévané limonády. Tím si děti splnily svůj nakupovací sen a mohly i využít své kapesné.

Během konzumace jsme si také zahráli turnaje s vedoucími i proti nim. Připravovali jsme si také rekvizity na focení sekcí, které bude zítra následovat.

Odpoledne jsme pak měli připravenou velkou vodní dráhu a klouzačku. Děti se mohly zúčastnit všech disciplín a mezi tím si zahrát solitér, stolní hokej a další hry. Holky si také pletly náramky a bavlnky do vlasů.

Před večeří jsme si našli také čas na otevření truhly, kterou jsme vykopali při hře Jumanji.

Každá sekce z roku 2016 měla v truhle svoji časovou schránku a v ní svůj vzkaz. Takže jsme postupně otevírali schránky, děti se sešly v sestavě z roku 2016 a přečetli jsme si vzkazy. Všem se toto čtení a ukázky výrobků moc líbily a někteří navrhovali, že bychom mohli opět vytvořit nové schránky a zakopat je. Rozhodnutí bude tedy na dětech, co navrhnou a jestli opět zakopeme další truhlu.

Po večeři pak následovala hromadná oslava všech táborových narozenin a svátků. Celkem 22 dětí slaví na táboře a tak na ně nesmíme zapomenout. Všechny děti dostaly dortík a pak následovala oslava. Proběhla diskotéka, venkovní hry a fotokoutek. Dnešní den jsme si parádně užili!

One thought on “16. den – Vodní hrátky

  1. Jitka Kohoutová says:

    Milý Viktore (Humlhansi), doufám, že jsi si užil krásný jmeninový den. Mysleli jsme s dědou na tebe a posíláme ti pozdrav z venkova a těšíme se, až se zase sejdeme. Babi Jitka a Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..