6. den – Exhibice

Po včerejším návratu z Čachtic nás dnes čekalo klasické dopoledne po přesunu, kdy si děti zaběhly databanku (závod v lese) a v lese si zahrály hru zvanou Harpie.

Po obědě a odpočinku započala exhibice. To znamená, že si děti zahrály několik her proti vedoucím.  A pokud se ptáte, jestli byly uzavřené sazky? Tak samozřejmě, že bez toho by se žádná pořádná exhibice neobešla. Kdo prohrál, šel pod hadici s vodou, nicméně to nikomu v tomto vedru nevadilo, ba naopak.

Během odpoledne jsme také navštívili hlavní ašutskou základnu v lese, kterou jsme zkontrolovali a zjistili jsme, že Ašuti zaznamenali do mapy dvě nové základny. Pak jsme se vrátili zpátky k hraní her.

V průběhu dopoledne nám přišla další SMS  od Stelly R., ve které po nás chtěla důkaz o splnění úkolu. Nakonec po krátkém přemýšlení jsme jí poslali MMS kalichu, který jsme v přesunu získali.  Když skončily exhibice, tak nás po večeři čekalo vyhodnocení expedice Čachtická paní. A poté následovalo zahájení Univerziády v podobě černého divadla, kde vedoucí předvedli klasické olympijské sporty. Všechny děti jsou již natěšené na Univerziádu, která je čeká již zítra.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..