Dojeli jsme v pořádku!

Dnes krátce po poledni dorazily autobusy plné dětí na tábor. Cesta byla v pořádku a po vstupním filtru se všechny děti ubytovaly. Nyní je čeká rozřazení do skupinek a týmů, první seznamovací hry, vstupní závod a na večer máme nachystáno ÚZCG – Úvodní Zasedání Centra Galaxie. Na tomto zasedání dojde k vylosování názvů družinek a týmů, volby jejich týmových barev a budou slavnostně nominováni vedoucí družinek – děkani a proděkani a samozřejmě i jejich vedoucí – docenti.

Jako každý rok jsme pro Vás nachystali knihu vzkaů, kam můžete psát Vaše „online“ vzkazy. Tyto vzkazy pravidelně tiskneme a rozdáváme dětem. Nejlepší způsob, jak pohodlně vkládat vzkazy je po rychlé registraci na našich stránkách – nemusíte poté dokola vyplňovat všechna políčka u vzkazovníku. Prosíme, vzkazy pište POUZE do vzkazovníku, jiné komentáře (u článků) bohužel tisknout nemůžeme.

Zítřejší den bude už plný sportovních aktivit, budou se kreslit standarty (erby jednotlivých družinek) a začne ta správná zábava. Na naše stránky budeme jako vždy pravidelně přidávat články z dějství, které se vynasnažíme doplňit co nejvíce fotkami z dějství tábora, aby jste i takto „na dálku“ mohli být alespoň na pár okamžiků s námi 🙂 takže nezapomeňte přidat stránku www.147.cz do svých oblíbených stránek a budeme se na Vás brzy těšit u dalšího reportu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..