Den 1. příjezdový den

P1020501Po úspěšném naložení všech dětí do autobusů a nedlouhé cestě jsme dorazili do naší táborové základny. Počasí nám přálo a tak jsme mohli začít sportovat. Čekal nás naznačený závod v lese na jednotlivce a pak turnaje po družinkách ve freesbee, ringu, střelbě na krále a překážkovém běhu.

Mezitím jsme si vybalili a sešli se po sekcích, abychom si zvolilli své děkany, proděkany a prorektory.

Večer jsme pak přistoupili k úvodnímu zasedání Centra Galaxie, ale pro letošní rok jsme názvy jen nelosovali, ale mohli jsme si při jednotlivých soutěžích tyto názvy vybojovat. Nejdříve jsme vyluštili šifru a poté běželi do lesa na stanoviště a tam plnili úkoly. Pokud se nám to podařilo, získali jsme vybraný název.

Když jsme se sešli opět v naší táborové základně, tak soutěžili prorektoři o název svého týmu. Podle získaného pořadí stříleli vzduchovkou na růže v barvě týmu.

Toto je takový celkem běžný program „prvního“ dne, ale během odpoledne, když jsme si rozdělovali kufry a batohy před autobusem, zůstala na louce ležet taška od notebooku. Během nástupu se o ní však nikdo nepřihlásil. Čí tedy je?

Podívali jsme se tedy dovnitř, zda tam nebude například jméno majitele a přitom jsme objevili ručně psaný dopis adresovaný nám, v němž nás žádá přítelkyně majitele notebooku o pomoc. Za neznámých okolností se její přítel někde ztratil a ona se domnívá, že možná cestoval v čase. Tento notebook je ale zaheslovaný a neumíme ho zatím otevřít. Nápovědou je pouze lísteček, kde máme hledat heslo k souborům.

Zdá se, že další dění v táboře bude záležet na rozhodnutí věděcké rady následující den 🙂

One thought on “Den 1. příjezdový den

  1. Míša a Martin Firbašáci says:

    Ahoj Míšo a Martine, v sobotu bylo na chalupě veselo.Dorazili všichni z Divišova. V neděli jsme si s taťkou udělali kolečko na kole, jeli jsme zkratkou, už nikdy více. Koukejte taky napsat a Máťo, ty můžeš něco namalovat. posíláme pusu mamka,taťka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..