Druhý den na táboře

Překážková dráhaPo „příjemném“ prvním budíčku a snídani začal dopolední program, kdy si děti vyráběly svojí osobní vlaječku, prapor své družinky a do betonové dlaždice obtiskávaly na památku své dlaně. Poté následovaly soutěže na družinky a lesní překážková dráha jednotlivců.

K večeru jsme se připravili na první přesun do jiné doby – a to do roku 1998, kdy jsme našli plány na sestrojení našeho současného stroje času. V noci nám totiž stroj času oznámil, že platnost autorizačního kódu po 10 letech vypršela a je nutno ho opět obnovit. „Starší“ vedoucí zavzpomínali jak vše před 10 lety probíhalo a po rozhodnutí Vědecké rady Centra Galaxie jsme se rozhodli přesunout právě do doby, kdy jsme stroj sestrojili dle plánů tajemného pána jménem Jesup.

Ihned po přesunu jsme se vydali nalézt hrob ukrývající plány, ale bohužel nás někdo předběhl. Našli jsme pouze jednu část deníku a mapu, na které jsme našli tajnou schránku Černé růže – organizace, která nám patrně ukradla druhou část deníku. Jelikož se již setmělo, tak se až zítra rozhodne, jak budeme postupovat dále.

Ve fotogalerii jsou již umístěny fotky z příjezdového dne.

Přeji hezký den
Lukáš & spol.

3 thoughts on “Druhý den na táboře

  1. Hůrka Jan says:

    Ahoj Honzíčku,děkujema Ti za vzkaz jak si dopadl na těch sportovmích hrách?Všichni Tě moc pozdravují a zase napište jak se máte a co se bude dít dál ahoj babjčka a děda.

  2. Ivan says:

    Moc hezky fotky! U nekterych me prepada trochu nostalgie, vybavuje se mi tabor 98…njn, asi uz budem starsi vedouci 🙂 ikdyz mame jine favority v teto kategorii (napr.: Mata, Lee, Irena, Erik atd). Uvidime se v patek.

  3. Petra Š. says:

    Tedy hezky si uzivate, jen citim povinnost se ohradit proti terminu STARSI vedouci! Snad moudrejsi, nebo zkusenejsi……starsi, ts! P

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..