11.den – konečně Univerziáda

DSC_0165 – kopieDnes nám počasí od rána přálo a tak konečně začal sportovní den. Čekalo nás šest disciplín na jednotlivce a to ve dvou trojblocích dopoledním a odpoledním a dále kolektivní sporty a štafety.

Na jednotlivce jsme soutěžili: v běhu na 60 metrů, hodu kriketovým míčkem, vrhu koulí, maratónu, trojskoku a skoku z místa. Po skončení dopoledního trojbloku nás čekali kolektivní sporty: nejmladší hráli sbíranou, mladší vybíjenou, starší  házenou. Pak následoval zasloužený oběd a polední klid, ve kterém jsme čerpali síly na odpolední boje.

Odpoledne po trojbloku nastal čas opět na sporty a to pálkovanou, házenou, dodgeball – americkou vybíjenou. Vrcholem sportovního umění byly závěrečné krátké štafety.  Večer po večeři proběhlo vyhlášení výsledků v jednotlivých kategoriích a předání medailí.  A tím byl první univerziádní den ukončen, tedy alespoň jsme si to mysleli. Po večerce jsme měli nečekanou návštěvu. Navštívili nás Ašuti za účelem získání části dokovací stanice, což se jim bohužel podařilo.

Uvidíme co přinese další den ……

One thought on “11.den – konečně Univerziáda

  1. babinene says:

    Ahoj Ríšo ,
    Dle fotek jsi OK , ale ozvat se můžeš.
    Posílám pozdravení a již se mi stýská.
    babí

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..