Naše mise byla nakonec úspěšná

Předposlední den na táboře byl opravdu hektický. Ani jsme nestačili napsat, co všechno se seběhlo, což teď se zpožděním napravíme.
Všichni už jsme byli myšlenkami doma u svých blízkých, a tak nás velmi překvapil (zřejmě poslední) zoufalý pokus Černé růže zmocnit se krystalů. Situace se otočila, protože se nám podařilo zajmout jednoho z jejích agentů. Ten nám prozradil, kde má dojít k předání krystalů, jež od nás chtěli získat. My jsme okamžitě vyrazili nachystat na velícího důstojníka Černé růže past, která sklapla přesně podle plánu, a tak se nám podařilo získat nejen poslední chybějící krystal, ale i ukradenou součást stroje času.

tabor

Večer proběhlo tradiční závěrečné vyhodnocení, kde byly rozdány originální účastnické listy i skvělé odměny pro každého táborníka. Již tradičně byla součástí i sladká a studená odměna 😉

Bezprostředně po tomto závěrečném zasedání vědeckého centra Galaxie se za branou objevilo zářivé světlo a když jsme se k němu přiblížili, spatřili jsme přicházet Strážce času. Vyzval nás, ať přijdeme blíž a našemu zástupci předal stříbrný kufřík a dopis. V něm nám Strážci poděkovali za pomoc při získání krystalů a zároveň nás požádali, abychom je předali do jejich opatrování. Krystaly putovaly z úkrytu do kufříku a poté jsme je s úlevou předali. Strážce nám gestem poděkoval a zmizel ve tmě.

Po klidné noci jsme se probudili do rána plného úklidu, balení posledních zbytků věcí a posledních her s kamarády. Nakonec jsme se dočkali i autobusů, které nás zavezly zpátky do civilizace.
Tak zase za rok.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..