1. den – Příjezd do tábora

Galaxie Sport Dorazili jsme na základnu v Bojanovicích kolem 13 hodin. Pak jsme se rozdělili do sekcí a chatek a postupně se ubytovali a naobědvali ze svačin od maminek.

Odpoledne nás pak čekal vstupní závod po fáborkách, turnaj ve vybíjený a v černé a bílé. Během programu nám Lukáš pouštěl písničky z rádia a najednou jsme zaslechli text, který začínal slovy: „Hlášení lidstvu 21. století….“. Text se 3 krát opakoval, takže se nám  ho podařilo jednou celý nahrát. Mluvilo se zde o tom, že vidíme něco na obrazovce a o přiložené datazprávě, takže jsme se rozhodli zkusit záznam přehrát i na videu a zjistili jsme, že je zde celý přenos, ve kterém prezident společenstva Dominia z budoucnosti nás žádá o pomoc.

Úvodní zasedání CG Večer se tradičně konalo úvodní zasedání Centra Galaxie, kde jsme jmenovali děkany, proděny a prorektory do svých funkcí a vylosovali si názvy sekcí a týmů.

Po zasedání se pak konala 1. vědecká rada, která rozhodla, že lidem z budoucnosti se budeme snažit pomoc, ale podrobnosti a termín přesunu dohodneme až druhý den podle toho, co najdeme v přiložené datazprávě.

Pak už jsme se jen uložili a šli v klidu spát.

One thought on “1. den – Příjezd do tábora

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..