Závažná chyba stroje času – poslední přesun?

Včera při odpolední schůzce oddílu Antares si do naší klubovny přišel postěžovat jeden spoluobčan, který nás upozornil na náš sklad v Řehořově ulici – že „tam něco houká“. Okamžitě jsme vyrazili do skladu s Lukášem, který měl klíče od skladu. Když jsme se ocitli ve skladu, byl tam náš stroj času a podával zmatené a podivné informace. Stroj času hovořil v neúplných větách stále ve smyčce. Několikrát jsme si vyslechli hlášení a nakonec ho i nahráli na kameru, abychom si hlášení mohli pustit v klubovně znovu.

Stroj času hovořil o Albertu Einsteinovi , o výzkumu atomových bomb, o Princetonské univerzitě, o roku 1945, ale také se zmínil o kritické chybě a definitivním zablokování do 30ti dnů a posledním možném přesunu v čase.

Na večerní poradě jsme se dohodli, že využijeme letní sraz v Malé Hraštici, kde provedeme „poslední“ přesun v čase, a to do roku 1945 do Princetonu, kde se v tuto dobu pohyboval vědec Albert Einstein.

Musíme zjistit, co se stalo s naším strojem času a odhalit důvod, proč se jedná o poslední přesun. Proto neváhejte a pojeďte s námi na letní sraz, kde proběhne po několika letech přesun v čase! 🙂

Stroj_casu

One thought on “Závažná chyba stroje času – poslední přesun?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..