Víkend pro vedoucí v duchu her

O víkendu 21.-23.5.2010 se uskutečnil zábavný sraz pro vedoucí a instruktory naší skupiny v bývalé škole v obci Malíkovice. Jelikož zde šlo především o vedoucí a instruktory, byl pro ně připraven speciální program se zábavnou činností. 🙂 Aby to nebylo však pouze o zábavě, věnovali jsme se také důležitému „posezení“ týkající se silných a slabých stránek naší skupiny. Jak to vlastně všechno probíhalo? 🙂

Naše výprava začínala v 17:00 v naší klubovně, kde jsme naložili veškerý potřebný materiál a nezbývalo nám už nic jiného než zvolit tu nejlepší cestu z ucpané páteční Prahy. Průjezd přes Štvanici a Strahov byl nejhorší ale pak už následovala poklidná cesta až do Malíkovic. Po ubytování a navečeření se nám už nic nebránilo zahájit večerní program plný zábavných her na skupinky „Čertů“, „Arabel“ a „Veteránů“. Celý večer pak proběhl v duchu starých či nových her na rychlost, postřeh či kreativitu.

Sobotní dopoledne jsme díky krásnému počasí využili přesunem k místnímu rybníku, kde nás čekaly nové hry. Nejprve vše začalo „pavučinou“ na rozehřátí a dále pak „kamínek“, „housenka“, „slepá harpije“, doposud nepochopený „uprchlík“ či „útěk z kruhu“. 🙂 Odpolední program byl díky probíhajícímu mistroství v hokeji věnován živému sledování utákní a po naší výhře jsme začali velkou grilovací párty. 🙂 Mezitím jsme se seznámili s jednou „velkou“ hrou a jelikož se začalo rychle stmívat a teplota už nebyla moc příjemná, na večerní program jsme se přesunuli do hlavní místnosti. Na tento večerní program bylo připraveno rozsáhlé posezení na téma „Silné a slabé stránky naší skupiny“, kde se všichni tohoto tématu se zaujetím a touhou vyjádřit svůj názor zhostili více než skvěle. Tímto bych chtěl všechny účastníky strašně moc pochválit za jejich aktivitu a přístup k řešení důležitých témat. Posezení se nám protáhlo až do pozdních nočních hodin ale o to jsme si mohli v neděli více přispat. 😉

Nedělní dopoledne bylo věnováno dokončením všech rozpracovaných rukodělných činností a postupným úklidem. Po dokončení všech těchto činností jsme po čase oběda vyrazili směr domů do Prahy. Cesta byla příjemně volná a všichni se vrátili bez žádného problému v pořádku.

Na závěr připojuji několik fotek z našeho víkendu a ještě jednou bych chtěl poděkovat všem, co si našli čas. 🙂 Díky patří Lukášovi, Kubanovi, Martině, Helče, Háně, Pepovi, Báře, Filipovi, Máťovi, Tomášovi a Mílovi.

Mějte se hezky a brzy na viděnou. 😉
Lukáš Michlos

PS: zde jsou vybrané fotografie:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..