Víkend pro vedoucí v Březině

O právě uplynulém víkendu se na naší budoucí táborové základně konala akce pro vedoucí. Hlavní úkoly byly dva, pobavit se a poznat základnu a její okolí. Doufám, že mluvím za všechny zúčastněné i za organizátory, když řeknu, že víkend splnil všechna očekávání. Po příjezdu hlavních aktérů jsme od majitele základny obdrželi neuvěřitelné množství údajů o základně, okolí a vůbec o tom, jak to v létě na Březině chodí.

Pak už postupně začínali přijíždět i ostatní a my se začali věnovat spíš té zábavě. Na večer byl připravený test ze znělek všemožných seriálů a filmů,pak následoval videostop alá Muži v černém a poté už jen volná zábava, která se u některých protáhla až do časných ranních hodin.

Druhý den se vstávalo ztěžka a protože nás nic nenutilo, tak jsem se někteří nasnídali až kolem poledne. Vyzkoušeli jsme jak fungují zbraně na paintball a poté se pustili do dalších soutěží, například „Den Trifidů“. Kromě zábavy jsme se ale také věnovali i vážné práci a procházeli jsme si základnu a rozmýšleli, kde bude štáb, kde bude složený materiál, jak se budou děti střídat na jídlech, jak bude rozdělená MITA, prostě se nám úspěšně podařilo vyřešit spoustu provizorních záležitostí.

Po obědě jsem vyrazili i na průzkum okolí, abychom věděli, kam s dětmi můžeme vyrazit a co se kde dá podnikat. No a po návratu už byl ten správný čas vyrazit si do lesa zahrát avizovaný paintball. Odehráli jsme si celkem tři hry a myslim, že jsme se u toho dostatečně vyblbli (zvláště někteří). Po návratu jsme si udělali letos asi pro všechny první, malý ohýnek a upekli buřty k večeři.

V neděli jsme si trochu protáhli těla při volejbalu a pak trochu poklidili zkladnu a vyrazili zpátky domů.

Prostě super víkend, který bychom rádi ještě někdy zopakovali.

3 thoughts on “Víkend pro vedoucí v Březině

  1. macina says:

    Ahoj, fotky dovalím 🙂
    Ještě jednou děkuji organizátorům akce, bylo to super a hlavně to, že nebyl budíček. Jak psala Irča,základnu jsem si zpočátku nemohla oblíbit, ale jak jsme pak seděli na terase, tak už mi k srdci přilnula.
    P.S.: pokud pojedete někdo na jeden den prozkoumat Březinou, jedu s Vámi. Ještě jsme neprošli ten druhý směr od základny.
    ČauFrau

  2. michnzee says:

    Mě se víkend strašně moc líbil! už déle jsem nebyl na nějaké akci a hlavně jsem se dostal také mimo Prahu a viděl místo, kde stárávíme (minimálně 🙂 ) 3 týdny na táboře. Po příjezdu se mi základna zdála být trochu „komická“ a trochu i stará, ale po probuzení následujícího dne krásným sluníčkem jsem viděl základnu v denním světle a moc jsem si jí oblíbil! 🙂 Páni kluci pro nás připravili prima program za který jim také děkuji a doufám, že brzy bude další takový super víkend, kde se sejde zase ta naše prima parta 😉

    PS: co se týká fotek – pokud vím, fotil Láďa na kameru, Macina a Kotrbík – tak až budete mít čas, fotky zabalte a buď mi je pošlete a nebo přineste na kolektiv a já je dám na stránky 🙂 díky!

    Ahoj Lukáš

  3. Irena says:

    Víkend to byl opravdu povedený a moc se mi líbil. Za ty dva dny jsem si stihla oblíbit naši novou základnu a už se moc těším na tábor. A taky se těším na fotky z této akce, jestli tedy nějaké budou …:) Takže díky všem, co celou akci pro nás připravili.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..