Máme nové vedení

O víkendu od 5.-7.12 proběhl vánoční výjezd vedoucích a instruktorů v klubovně našich kolegů na Praze 10 v Záběhlicích. Páteční zasedání ve večerních hodinách obsahovalo základní témata ohledně skupiny, naší činnosti a rozdělní úkolů do budoucna. Po skončení jsme vzpomínali při promítání kazety z letního tábora Bojanovce 1999 a následoval spánek 🙂

Následující den jsme začali Výročním zasedáním Rady a Vedení. Letošní rok proběhly změny ve vedení :-). Po dvou letech vedení Lukáše štafetu převzal Láďa, spolu se svými novými nápady. Jako hlavní hospodář(ka) skupiny zůstává Helča se svojí novou pomocnicí Míšou. O propagaci skupiny se nyní bude starat Lukáš, akce pro děti má na starosti Irena a o akce pro vedoucí se stará Martin.

Po obědě byli vedoucí a instruktoři proškoleni o tom, jak správně pracovat s těmito skupinovými stránkami 🙂 takže se můžete těšit na ohromné množství článků, které sem budou publikovat 😉 Následně nám Standa s Erikem řekli mnoho informací o Geocachingu. Celé odpoledně jsme se poté věnovali přípravě tábora.

Večer jsme si užili prima večeři, rozdávání dárků a super hry! 😉

V neděli jsme dokončili všechny důležité body (ohledně skupiny a tábora) a rozjeli se domů…

V blízké době umístíme fotografie ;o)

2 thoughts on “Máme nové vedení

  1. Skřítek says:

    PS: Láďovi blahopřeji a přeji mnoho úspěchu…PS: Vím, že jsi mi psal a já Ti ještě stihl odpovědět, pak mi umřel compík, pls, pošli mi svůj mail ještě jednou..

    Díky Vítek P.

  2. Skřítek says:

    Ahoj lidičky, no jo, tábor roku 1999, ten si taky moc dobře pamatuju…To je síla, jak ten čas letí…:o). Vitek P.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..