14. den KALOKAGHATIA – COMIC CON

Předchozího večera jsme se po nárazovce vrátili do základny a na bráně již visela obrovská cedule Comic con. Postupně jsme prošli zkouškou detektoru kovu a dostali festivalové razítko na ruku. Všude v základně již visely plakáty známých filmů, nástěnka Síň slávy a probíhaly přípravy na zahájení. Zanedlouho se již rozezněla hudba a elfka Arya s Legolasem uvedli VIP hosty našeho Comic conu. Postupně se předvedly postavy z filmů V hlavě, Já Padouch, Odvážná Vaiana, Kráska a zvíře, Batman, Soudce Dredd, Pán prstenů, Black Widow a mnoho dalších.

Dnes ráno jsme se probudili do festivalové nálady a hned jsme si oblékli své kostýmy. Dopoledne probíhala příprava na večerní vystoupení, příprava scénky a pak workshopy u jednotlivých comic conových postav. Chodili jsme bosou stezku s elfy, ve strašidelném sklepě jsme zkoumali podsvětí Gothamu, stříleli s Dreddem, hod kládou s Gastonem, výroba růží s Bellou, 3D brýle se stopařovým průvodcem a další. Před obědem pak proběhla autogramiáda a byl otevřen infostánek s komiksy, knihami o akčních hrdinech a filmovými předměty. Zde mnoho dětí zůstalo celý polední klid a četlo si komiksy.

Odpoledne jsme pak dále nacvičovali scénky, účastnili se audiostopu a zahráli si lidský stolní fotbálek.

Po večeři nás pak čekala hlavní galašou, kde každá sekce předvedla své scénky, ocenili jsme nejlepší masky a kostýmy a na závěr si rozdali odměny.

Celý den jsme si užili a těšíme se na další případné ročníky Comic conu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..