19. den – Bludiště

P1030634Ráno nás místo normálního budíčku vzbudila znělka Bludiště a poskakující vedoucí v barevném. Když jsme vyběhli na louku, tak jsme ji našli posetou bludišťáky. Tím začal náš den v Bludišti.

Během dopoledne jsme si vyzkoušeli šest rozličných disciplín, které prověřovali naši zručnost a pozornost. Mezi nimi bylo například lezení na kolících po zavěšené kládě, procházení bludištěm zavěšeném několik metrů ve vzduchu, skládání rotujících obrazců a posouvání předměty v logickém bludišti. Pak jsme si dali oběd a dopřáli si trochu odpočinku, abychom měli sílu na odpolední soutěže.

Odpoledne jsme vyrazili na další disciplíny, které byly vystavěny opravdu ve velkém stylu. Mezi nimi byla rozsáhlá lanová a překážková dráha, které nám daly doopravdy zabrat. Během překážkové dráhy jsme se například vozili v kolečku a v něm projížděli různými překážkami a překonávali různé úkoly, během celého závodu byla nezbytná výborná týmová spolupráce, dobrá strategie a značná šikovnost.

Pak jsme hádali z indicií osobnosti. Registrační sídlo Třeba mladší z nás dostali obrázky lodí, mapu Portugalska a nápisy „Indie?“, „1492“ a „Objevitel“. Rozdělili jsme si body a za odměnu, že jsme v Bludišti nezabloudili, si rozdali krásně barevné bludišťáky.

Po tomto vyhodnocení jsme si dali večeři a po ní jsme šli zapařit na diskotéku a odpočinout si do herny.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..