Jarně-letní sraz – „Ztracený svět“

LovecUž je tady další skupinová akce. Tentokrát trochu netradiční. Koná se jarně-letní sraz ve dnech 16.5. – 18.5.2008 . Kontaktoval nás jeden archeolog a nabídl nám jednu společnou expedici, pod názvem „Ztracený svět“. Podle jeho bádání z knih a historických událostí se tento rok má otevřít brána do ztraceného světa a shodou okolností se nachází nedaleko Prahy v brdských lesích. Otevírá se každých sto let, tak by byla chyba se na této expedice neúčastnit.

Podle jeho výzkumu se ve ztraceném světě zastavil čas někde kolem Neolitu v době kamenné.

To znamená, že by nás mohla čekat velmi zajímavá výprava za dobrodružstvím z dob lovců mamutů. Ubytování v pravěkých i klasických stanech, stejky z mamuta, křidélka z praslepice atd. . Dále vás bude určitě čekat setkání s pravěkými lidmi a možná i nějakým pravěkým zvířetem.

Mamut

Dle rozhodnutí skupiny je sraz k odjezdu naplánován na 15:30 před ZŠ J. Seiferta ve Vlkově ulici 31. Budeme se na všechny těšit.

Dále pokračuje soutěž o nejpočetnější účast na akcích 147.PS Galaxie. Za minulý sraz Duna vyhrál 6. oddíl Viking. Na poháru je vygravírováno datum a název srazu a též i název oddílu. A navždy bude vidět, kdo to tehdy vyhrál. Některé oddíly už se chystají na sraz skoro v kompletní sestavě, takže bude těžké zvítězit. Stavba

Bližší informace o expedici najdete na přiloženém letáčku a dopisu. Déle je zde ke stažení přihláška ke srazu. Stále jsou zde volná místa k účasti na akci, takže neváhejte a kontaktujte své vedoucí.

Budeme se na Vás těšit! Doufám, že se 16.5. 2008 všichni sejdeme.

Zde si můžete stáhnout přihlášku na sraz

Dopis od vědce

Letáček ke srazu

2 thoughts on “Jarně-letní sraz – „Ztracený svět“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..