Ještěrky vyráběly…

Tento týden se naše Ještěrky pokoušely vyrobit z hlíny hezké nástěnné hodiny. Nebylo to jednoduché, ale každý si zvolil svoji metodu zpracování, a tak to byla celkem sranda :o) Zatímco kluci – Honzík, Pavlík a Vojta se snažili o vymyšlení stále nových tvarů a vylepšení svých hodin, holky – Kika, Markétka, Věrka se naopak snažily o jemné vyhlazení a vyrývaly krásné ornamenty.

Když už všichni měli hotové hodiny, které budou příští schůzku barvit, zahráli jsme si Jungle Speed, kde každý ukázal svojí rychlost a hbitost! Na závěr Ještěrky hledaly schovaný předmět v klubovně, kde si procvičily svůj dobrý zrak. Na další schůzku se můžou už opět těšit, jelikož je pro ně připravený další zajímavý program! ;o) Program jak do klubovny, tak poprvé tento rok i v tělocvičně! Proto si s sebou prosím vezměte přezuvky a vhodné oblečení.

Náš oddíl je stále otevřený a i nadále si můžete přivést své kamarády ze školy nebo kroužků a ukázat jim naší klubovnu a jak se dokážeme všichni společně bavit. Tak neváhejte a přijďte se podívat – jako vždy – každé úterý od 16:00 do 18:00 v naší klubovně.

Hezký den,
Lukáš M.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..