Ještěrky a olympiáda

[thumb:2834:l] Jak již všichni víte, je tu určitá možnost, že by se mohla v Praze konat olympiáda a to v roce 2016 či 2020. Jak jsme s dětmi správně vypočítali, bude jim kolem 23 let, což je krásný věk pro sportovce. Takže dnešní schůzka byla motivována snahou kvalifikovat se do „českého olympijského týmu“. V klubovně probíhaly soutěže i znalostní – poznat hymny našich soupeřů a jejich vlajky, přiřadit správně náčiní k disciplínám a správně složit olympijské kruhy a znát význam barev. Za každou soutěž získala družinka právě jeden olympijský kruh a kdo získá všech 5 je vítězem.

Po znalostních soutěžích byly velmi náročné fyzické testy, které již probíhaly v tělocvičně – „sed“ u zdi, držení závaží v natažených rukách, přeskoky přes švihadlo, leh a stoj a další. Uskutečnily se i soutěže družinek – hod na koš, překážkový běh jezdec a kůň a štafeta s pingpongovou pálkou.
Vítězem se stala a „zlatou“ odměnu získala Kiki, druhá byla Věrka a bronz patřil Kubovi. Na družinky vyhráli s převahou kluci. Celou schůzku pořizoval fotky Lukáš K.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..