Legenda meče

Legenda mečeVětšina z vás už se asi na schůzkách dozvěděla, že první víkend v červnu vyráží naše skupina na celostátní setkání pionýrských oddílů. Tato programově nabitá víkendová akce se koná v Jinolicích u Jičína v těsné blízkosti Prachovských skal. Pokud byste tedy rádi poznali nové lidi a chtěli si vyzkoušet nové hry, zatancovat si na diskotéce nebo navštívít jednu z nejkrásnějších oblastí ČR, neváhejte a přihlašte se. Přihlášky najdete v klubovně nebo si jí můžete stáhnout z webu.

Program je pro jednotlivé skupiny více-méně volný, takže si můžeme vyrazit kamkoli do okolí na výlet, ale samozřejmě bude zajištěna také centrální, jistě hodně zajímavá, náplň celého víkendu.

V průběhu akce bude probíhat řada sportovních turnajů a turistických výletů do okolí (např. hrad Kost, hrad Trosky, Prachovské skály, Cipískova stezka a dal.). Kromě této nabídky, se budeme moci zúčastnit šermířského turnaje, povozit se na koních, zastřílet si z luků, vyzkoušet si lanové aktivity, paintball, sportovní turnaje mezi skupinami, povozit se na kánoích, zkusit se vymotat ze sítí, navštívit Indiány, nebo stanici „Bajkonur“.

Dále budou připraveny deskové hry a čajovna.

Sebou si nezapomeňte vzít hrnek, příbor, ešus, spacák, karimatku (ubytování ve stanu), vhodné turistické a sportovní oblečení a obutí, psací potřeby, baterku, toaletní potřeby a ručník, zelenou košili, vše zabalené v baťohu(!!!), průkaz pojištěnce a večeři na pátek.

Legenda meče 2005 má i svoje internetové stránky, které se postupně zaplňují. Najdete je tady.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..