Víkend plný her

Věřte nebo ne, ale minulý víkend se v Neškaredicích uskutečnil I. ročník Galaktické olympiády a hrály se turnaje ve všem možném i nemožném.

Nevěříš? Třeba tě následující obrázek přesvědčí 😀

Celý víkend začal hrami, kde jsme se hlavně měli co nejvíce poznat, následně jsme si zahráli Kahoot, avšak bez vymožeností moderní doby a následoval III. turnaj v Jungle speedu v naší historii (Pamatuješ si na první dva ročníky?, odkaz zde).

Sobota byla deštivá, ale i tak jsme nehodili flintu do žita a pokračovali jsme v zápolení. Venku jsme stihli pouze střelbu ze vzduchovky a soutěž v hodu vlaštovkou. O to více jsme si toho ale zahráli vevnitř. Letáček lákal na soutěž v nakreslení nejlepšího kolečka a to také proběhlo, samozřejmě jsme ještě doplnili další disciplíny, jako třeba přelívání vody v brýlích, které vidí naopak, házení šipkami ale třeba i stopnutí 147 sekund bez stopek.

Odpoledne proběhla soutěž o nejlepšího kuchtíka, kdy každá skupinka měla udělat co nejlepší vajíčkovou pomazánku z předem připravených surovin. Boj to byl nelítostný, ale nebojte, nikdo se neřízl a nikdo z porotců nebyl otráven. Ve finále děti konstatovaly, že pomazánka, kterou pro jistotu udělal Standa byla stejně ta nejlepší.

V neděli již začalo přát štěstí všem nadšeným sportovcům, kdy jsme stihli turnaj v pálkované, ringu, netradiční trojnožce a nesmíme zapomenout ani na stavbu iglů. Ano, slyšíte dobře … na jaře jsme stavěli iglů a ano, bez sněhu. Pokud chcete vidět, jak se s tím jednotlivé týmy popraly, koukněte na fotky zde.

Po obědě proběhlo vyhlášení výsledků, každý dostal zaslouženou odměnu a jelo se domů. Již teď ale můžeme říct, že před táborem plánujeme ještě jednu velkou akci na červen v termínu 21.6.-23.6. a toto datum si zapište do kalendářů, protože to bude opravdu velké.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..