Bojanovice 2004 konečně na obrazovce

Obálka DVDPro ty, kteří se už nemohli dočkat a každou schůzku se ptali kdy že konečně bude video z tábora, mám velice dobrou zprávu. Video je v podstatě hotové. O víkendu Ráďa provede poslední úpravy a pak už budeme moci začít s výrobou ve velkém.

Někdo by mohl říci „konečně“, ale bohužel není v našich silách zpracovat hodiny nahraného videa dříve. Radkovi každopádně patří náš velký dík a vděk.

A teď konečně k věci. Pokud toužíte po DVD s názvem Bojanovice 2004, tak si je můžete za 200,- Kč objednávat u svých vedoucích nebo mi pošlete mail s objednávkou. DVD má přibližně 90 minut a uvidíte na něm samozřejmě přehled všech čtyř etap i dění v centru. Ale nechte se překvapit.

První objednávky budou vyřízeny v týdnu od 21.2.

A malá poznámka na závěr. Pokud si myslíte, že jste přehlédli nějakou zmínku o táboře na VHS, tak si to myslíte špatně. Nic jste bohužel nepřehlédli. Myslíme si, že doba už postoupila natolik, že DVD přehrávače, ať už stolní nebo DVD-ROM pro PC, jsou stejně rošířené jako videorekordéry. Navíc je výroba kazet poměrně časově náročná a výsledný obraz se kvalitativně s DVD nedá srovnávat. Snad se na nás za tento krok nebudete zlobit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..