Den 11. – Peaky Blinders

Dnes ráno jsme se po klasické rozcvičce nasnídali a uklidili si v našich chatičkách. Dopoledne jsme se zúčastnili poutě, při které jsme si vyzkoušeli spoustu disciplín jako například: chůdy, skok v pytli, oko, střelnice, petanque, namotávání bonbonů na jazyk a chytání papírových rybiček na prut. Za vysoutěžené korálky jsme si pak ve stánku mohli koupit různé sladkosti a dobroty.

Ještě před obědem za námi opět přišel agent Komise, který nám sdělil, že naše expedice v Černobylu byla úspěšná a že jsme zacelili díru v časoprostoru. Poté jsme spolu znovu spojili stroje času, což vedlo k obdržení obrázkové stopy. Ta nás navedla na rok 1910 do města Birmingham, kam jsme se tedy rozhodli přesunout.

Odpoledne jsme se na přesun připravovali výrobou občanky, hrou Blokus, tetováním a výkladem o daném období. Před večeří jsme si ještě zahráli hru po celých týmech, která se jmenovala Tanková bitva.

Po výborné večeři od naší skvělé kuchařky jsme se přesunuli k Peaky Blinders. Po průzkumu jsme se stali svědky vyhlašování výsledků dostihových sázek. Při této příležitosti si nás členové jednotlivých gangů, policistů a sufražetek rozdělili do čtyř skupin. Tyto skupiny následně provedli jejich charakteristické činnosti. Sufražetky si vyráběly transparenty na demonstraci, Policisté nabírali nové rekruty, Peaky Blinders ukradli bednu se zbraněmi a Billy Boys provedli tradiční rituály. Dnes jdme spát plni očekávání co nám přinese další den v nebezpečném prostředí u Peaky Blinders.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..