Indiánské léto – příměstský tábor

V pondělí 17.8. začal příměstský tábor. Ráno jsme se sešli v klubovně, seznámili se a zahráli jsme si mnoho her. Letos nás svým příchodem překvapil náčelník indiánského kmene Wasku. Ten nám svěřil nevšední úkol, totiž najít ztracený totem. Čekalo nás celkem pět úkolů. Za každý splněný jsme měli získat část totemu. Ale ještě než jsme se mohli vydat cestu, museli jsme se stát indiány!

Hned v pondělí jsme si vyrobili indiánská trička, čelenky i náramky. A takto vybavení jsme se mohli vydat vstříc první zkoušce. Abychom získali totem, měli jsme se naučit lézt jako ještěrky, a tak naše první kroky vedly na lezeckou stěnu. A vedlo se nám dobře! První část totemu byla naše.

Při úterním výletu do Kutné Hory jsme zažili skutečné dobrodružství při návštěvně tamějších dolů. Plnili jsme zkoušku hraboše, která měla prověřit nejen naši odvahu, ale i schopnost orientovat se v prostoru a tmě. Navštívili jsme zrcadlové bludiště a České muzeum stříbra, součástí prohlídky byla již zmiňovaná návštěva středověkého dolu. A tak jsme zkoušku splnili a navíc jsme se dozvěděli mnoho zajímavých informací.  

Zkoušku pstruha jsme zvládli hravě! Všechny stopy za další částí totemu vedly na Šutku. Při vodních hrátkách jsme se vydováděli a pořádně si zaplavali.

Ve čtvrtek nás čekal herní den. Vyrazili jsme do Chuchelského háje, kde jsme si zahráli mnoho pohybových i míčových her. Lovili jsme cestou bizony, plížili jme se, schovávali a den jsme si zpříjemnili i prohlídkou lesního zoo koutku. Úspěch byl zaručený, opět se nám zadařilo a získali jsme předposlední část totemu.

Páteční zkouška nás zavedla do Mirakula, kde jsme prolezli všemožné prolézačky, šplhali jsme do výšin, navštívili jsme podzemí, skákali na trampolínách a užili jsme si kopu zábavy. Po Mirakulu nás čekala poslední cesta do klubovny. Po návratu jsme sestavili totem, a dokonce jsme získali i spousty odměn!  

Na fotky z celého tábora si můžete prohlédnout na odkazu níže: https://photos.google.com/share/AF1QipMFbSCbQmM198lU-qVg0ja6A9D1VZ4ccVkIDuDF9Q3IYOXI7xJxG6Nnfzk1RY5BJg?key=cUg0aEUxbVI3aE5BT2FMM2lTcEl3eW1MR2hHRHlB

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..