Den 20. – Den plný překvapení

Dnes jsme se po dlouhé době probudili v Centru Galaxie v naší době. Vše se již chýlí ke konci a tak nás dnes čekal závod pravdy, ve kterém se prokáže, co jsme si kdo zapamatoval z celého tábora a všech expedic. Kromě závodu jsme také hráli turnaje, které si jednotlivé sekce vybraly a vsadily si na ně trojnásobek vyhraných bodů.

Večer jsme se šli podívat do mrtvé schránky, abychom ji naposled zkontrolovali. Tam jsme ale nečekaně našli dopis, ve kterém jsme se dozvěděli, že Ašúti již „končí“, ale nadále zůstává skupinka „zakuklenců“.

To nejdůležitější, co se dnes ale přihodilo, je že přišel po budíčku Nikola Tesla, který se k nám přesunul ze své doby. Zeptal se nás na naše přesuny a předal nám svůj deník, ve kterém má přesné nákresy jeho nového stroje času a byl by velmi rád, kdybychom toho využili a dále šířili jeho odkaz a pokračovali v experimentu Tempus. Za tuto nabídku jsme mu byli velmi vděční a toto gesto nás velmi překvapilo. Nakonec vědecká rada navrhla, zda bychom nemohli jeho památku uctít tím, že ho zvolíme za novou osobnost. Na ranním nástupu jsme tedy tento návrh nastínili a dohodli se, že si to každý rozmyslí a o poledním klidu budeme hlasovat. Toto hlasování bylo téměř stoprocentní a tak tedy od příštího roku bude nově zařazen mezi naše osobnosti. Nechme se tedy překvapit, co nám přinese za rok první úvodní shromáždění Centra Galaxie a to včetně nového stroje času.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..