Jarní sraz – Uchošlapí apokalypsa

Dostali jsme velmi vážnou a naléhavou zprávu od Adalberta Vozihnoje, předsedy AUL (AntiUchošlapí Ligy). Otiskujeme v plném znění:

Vážení uchošlapologové,

mám pro vás zprávu té nejvyšší priority. Uchošlapi se opět přemnožili, ale tentokrát pustoší vše, co vidí a nikdo před nimi není v bezpečí. Vyvinul se totiž nový druh parazita, který útočí převážně na mrtvé jedince a dokáže je opět přimět k životu. Po světě tak pochodují uchošlapí zombie. Epicentrem nákazy je už nechvalně proslulá vesnice Horní Kruty. AUL se zde v minulosti už několikrát pokoušela kolonii Uchošlapů vymýtit, ale ti malí prevítí se vždy vrátí. Předseda AUL svolal na víkend 26.-28.4.2019 zatím největší odvetnou akci proti Uchošlapům s jediným cílem – zneškodnit zákeřný virus, pochytat všechny ushošlapí zombie a zachránit svět. Nasaďte si ochranné klapky na uši, tady už jde do tuhého. Očekáváme vás v pátek 26.4. v 16:45 na Hlavním nádraží v plné polní a v plné síle. Řekněte uchošlapí invazi rázné ne a vyrazte s námi do Krut. Bude to jízda, bude krutá jízda.

S pozdravem a pln očekávání

Adalbert Vozihnoj

My už jen dodáme, že online přihlášku na odvetnou akci proti zákeřným Uchošlapům naleznete pod tímto odkazem a klasickou papírovou pak zde.

Těšíme se na vás

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..