Oddílový výlet 12. Altair – Harry Potter a Vězeň z Azkabanu

V pátek vyrazil 12. oddíl Altair na svůj další oddílový výlet do základny v Sedlčanech, tentokrát na téma Harry Potter a Vězeň z Azkabanu.  Po příjezdu jsme se ubytovali a dali si večeři. Jelikož s námi jeli i někteří nováčci, zahráli jsme si několik seznamovacích her, a následovalo již očekávané promítání Harryho Pottera. Pak už jen zbývalo si vyčistit zuby a jít do hajan.

V sobotu jsme vstali do prosluněného rána. Nasnídali jsme se, vyrobili si kouzelnické hůlky, zopakovali si základní zaklínadla a poté jsme hned vyběhli ven. Čekala na nás šílená cesta autobusem k Děravému kotli, kde jsme se posilnili a mohli pokračovat za dobrodružstvím. Dostali jsme se konečně do Bradavic, ale i tam na nás čekala spousta nástrah. Nejdříve jsme museli překonat zpívající Buclatou dámu, poté jsme se poprvé setkali s Klofanem a nakonec jsme se snažili nepozorovaně proklouznout do Prasinek.

Odpoledne se již počasí trochu zkazilo, ale přesto jsme si jako správní kouzelníci zahráli famfrpál. Když začalo pršet, odebrali jsme se dovnitř a vyzkoušeli jsme si věštění z čajových lístků. Po setmění jsme si otestovali odvahu našich malých kouzelníků při cestě za osvobozením Siriuse Blacka, kde museli čelit nejrůznějším nástrahám Zapovězeného lesa. Jelikož jsou ale všichni stateční, všechny nástrahy zvládli levou zadní a Siriusovi pomohli uprchnout. Za to také na naše kouzelníky čekala zasloužená odměna.

Víkend jsme si všichni moc užili a těšíme se na další dobrodružství, které nás bude čekat v čtvrtém ročníku!

Na fotky z výletu se můžete podívat zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..