Příběh na pokračování #1

Poslední dobu se naše oddíly kromě obvyklé schůzkové činnosti věnovaly i štafetové tvorbě příběhu. Každý oddíl přidal k příběhu vlastní část a předal jí dál. Nejtěžší část, vyvořit začátek, připadla na náš nejstarší 13. oddíl Gopherus. Toto je jejich příběh:

Le Petit Chrchelák aneb Příběh o Malém Chrchelákovi

Za sedmero řadami chatiček a sedmero mašůvskými bazény žil byl jeden malý Chrchelák. A protože byl sám, tak se rozhodl, že si potřebuje najít nějaké kamarády. Nevěděl kde začít, nejdřív prohledal samotnou Chrchli, poté Žižkov a nakonec i Bojanovice, ale nikde nikdo. A tak ho napadlo, že když si nemůže najít kamarády na planetě Zemi, mohl by zkusit štěstí na nějaké jiné planetě. To však mělo maličký háček, nevěděl totiž jak.

Rozhodl se proto zajít za dvěma světoznámými kouzelníky Šikmookým Petrem a Štefanem Šušenkou. Ti mu poradili, aby až půjde večer spát, odebral se do světa fantazie. Jak řekli kouzelníci, tak malý Chrchelák udělal. Zavřel oči a zasnil se.

Najednou se objevil ve vesmíru. Všiml si, že má v ruce puntíkatý hrníček plný mléka. Rozhlížel se po nekonečném vesmíru. Viděl před sebou tři planety. Jak se tak kochal tou nádherou před sebou, podíval se nahoru na oblohu. V tom na něj najednou vyběhlo souhvězdí Velké Medvědice. Jak se tak hrozně lekl, rozlil hrneček s mlékem. Jak to mléko teklo, rozteklo se do tvaru písmenka S a utvořilo Mléčnou Dráhu. Zjevila se před ním lodička, do které nastoupil a doplul v ní na první planetu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..